Update nou TopoGraph7.1 si CADGen2.0 – 09.10.2018

Creat de TOPOCOM, Oct 09, 2018, 02:11 PM

« precedentul - următorul »

TOPOCOM

- In cadrul comenzii [F21. Adaugare/Editare date imobil] a fost introdusa o caseta de introducere a suprafetei din act a imobilului. Aceasta caseta a fost amplasata in zona Coordonate, sub butonul Export coordonate, ca in imaginea de mai jos:


https://imgur.com/a/IVMay56

La selectia unei polilinii in vederea adaugarii informatiilor cadastrale, caseta suprafetei din acte se va completa implicit cu valoarea suprafetei masurate a imobilului (suprafata poliliniei). In cazul in care suprafata din acte a imobilului este mai mare decat cea masurata, caseta continand suprafata din acte va trebui editata corespunzator. Astfel, programul va identifica in automat daca este sau nu caz de suprafata diminuata nemaifiind necesara actionarea comutatorului de suprafata diminuata. Dupa apelarea comenzii [F25. Generare fisiere CGXML], fisierul aferent imobilului va include si suprafata din acte indrodusa. De asemenea si fisa de date a imobilului va include – dupa caz – declaratia de accept a suprafetei diminuate.

In rubrica aferenta coordonatelor imobilului si constructiilor, valorile acestor coordinate se vor inscrie cu un numar fix de 4 zecimale, aspect ce se va mentine atat dupa salvarea datelor imobilului, cat si in cadrul fisierului CGXML aferent acestuia.