Update Nou aprilie 2021

Creat de TOPOCOM, Apr 05, 2021, 10:39 AM

« precedentul - următorul »

TOPOCOM

● Începând cu noul update, aplicațiile TopoGraph7.0 și TopoGraph8.0 sunt disponibile și pentru versiunea AutoCAD 2022 (full engine).

● Începând cu noul update, în submeniul [C. Parcele] din TopoGraph7.0 și TopoGraph8.0 a fost introdusă comanda nouă [C8. Import/export fisiere ESRI SHP]. Această comandă permite importul și/sau exportul în/din AutoCAD sau BricsCAD a fișierelor de tip ESRI SHP.

● Începând cu noul update, comanda [B1. Import puncte topo...] din submeniul [B. Puncte] a fost completată cu opțiunea importului fișierelor de coordonate cu extensia csv (comma-separated values).

● Începând cu noul update, comanda [B14. Export puncte TG] din submeniul [B. Puncte] a fost completată. Astfel, după apelarea comenzii și selectarea punctelor topografice (TG) din desen, programul va afișa caseta de dialog Setari fisier ASCII care permite alegerea numărului de zecimale (între 0 și 16) pentru coordonatele exportate ale punctelor.

● Începând cu noul update, comanda [K3. Extrage coordonate...] din submeniul [K. Informatii] a fost completată. Astfel, după apelarea comenzii și selectarea opțiunii de extragere de coordonate din entități, programul va afișa caseta de dialog Extragere coordonate. În caseta de dialog a fost introdusă posibilitatea setării numărului de zecimale (între 0 și 16) pentru coordonatele extrase din entitățile grafice

● Începând cu noul update, comanda [C3. Detasare suprafata] din submeniul [C. Parcele] a fost completată. Astfel, în cazul parcelării multiple în suprafețe egale, după selectarea poliliniei de parcelat, programul va afișa o casetă de dialog pentru introducerea suprafeței fiecărui lot nou sau pentru introducerea numărul de loturi noi.

● Începând cu noul update, comanda [J13. Inversare sens vertexuri] din submeniul [J. Polilinii 3D] a fost completată. Astfel, după apelarea comenzii și selectarea poliliniilor (2D sau 3D), programul va afișa o casetă de dialog pentru alegerea sensului dorit.

● Pentru aplicația de cadastru sistematic TopoGraph8.0, în cadrul comenzii [F25. Genereaza fisiere CGXML] a fost identificată o eroare, datorată unor acte de proprietate sau posesie, a căror număr era introdus într-un format similar cu cel al unei date calendaristice (xx/xx/xxxx). Începând cu noul update, această eroare a fost eliminată.

● Începând cu noul update, comanda [C3. Detasare suprafata] este disponibilă pentru versiunile BricsCAD V13-V20, atât pentru cele de 64 de biți, cât și pentru cele de 32 de biți.

● Pentru aplicația de cadastru sistematic TopoGraph8.0, comanda MODIFCG (de editare în bloc a numerelor CADGEN) a fost modificată. Astfel, după apelarea comenzii, programul permite selectarea doar a acelor imobilele pentru care se dorește modificarea numerelor CADGEN


Mai multe detalii gasiti la : https://topo.com.ro/noutati/update-uri-topograph