Advertise Here

Update NOU lansat valabil pentru aplicatia CADGen 3.0

Creat de TOPOCOM, Iul 20, 2020, 02:07 a.m.

« precedentul - următorul »

TOPOCOM

În cadrul noului update, aplicația CADGen3.0 include următoarele îmbunătățiri și eliminări de erori:

● În cadrul comenzii [F24. Localizeaza imobil in plan] au fost introduse 3 criterii de localizare noi. Astfel, numărul total al criteriilor de localizare a imobilelor dintr-un sector cadastral a ajuns la 18.
Criteriul de localizare denumit Localizează imobilele cu înscrieri în partea a 3-a permite identificarea rapidă a tuturor imobilelor cu date asociate care dețin înscrieri în partea a 3-a a cărții funciare (notări, procese, interdicții, ipoteci, servituți etc).
Criteriul denumit Localizează toate imobilele cu construcții permite identificarea tuturor imobilelor în care au fost introduse construcții cu sau fără acte.
Criteriul denumit Localizează toate imobilele din intravilan este util în cazul sectoarelor cadastrale mixte (intravilan-extravilan), când se dorește identificarea doar a proprietăților din intravilan.


● La utilizarea comenzii [F25. Genereaza fisiere CGXML] în cazul imobilelor cu construcții fără identificator electronic a fost depistată o eroare de completare în fișierul CGXML a unui identificator electronic rezidual. Acest caz a fost identificat în cazul generării tuturor fișierelor CGXML dintr-un sector cadastral care conține imobile cu construcții cu și fără identificatori electronici. Eroarea a fost eliminată începând cu acest update.

● În cazul versiunilor AutoCAD 2007-2009, la încărcarea aplicației CADGen3.0 folosind succesiunea de comenzi Tools->Load Application...->C:\CADGen3.0\Instalare.lsp în unele cazuri, meniul derulant CADGen nu se insera. Eroarea a fost eliminată începând cu acest update.

Mai multe detalii si informatii gasiti la https://www.topo.com.ro/noutati/update-uri-cadgen