Advertise Here

Update Nou 12 iunie 2029 - Descarca ultima versiune de la www.topo.com.ro

Creat de TOPOCOM, Iun 13, 2020, 12:49 a.m.

« precedentul - următorul »

TOPOCOM

UPDATE 12 iunie 2020

În cadrul noului update, aplicația de cadastru sistematic CADGen3.0 include următoarele îmbunătățiri și eliminări de erori:

● Începând cu noul update aplicația de cadastru sistematic CADGen3.0 înclude comanda nouă CSVAD. Această comandă poate fi apelată din lista derulantă a comenzilor suplimentare, din toolbar-ul Comenzi suplimentare sau prin apelarea directă din ribbonul Cadastru General.

You cannot see attachments on this board.

Noua comandă permite crearea unui fișier csv cu adresele administrative ale imobilelor din intravilanul unui sector cadastral. După apelarea comenzii programul va cerceta toate imobilele cu date asociate de pe layerul TERENURI și va afișa o casetă de dialog de forma:

You cannot see attachments on this board.

După alegerea unei opțiuni programul va afișa o casetă de salvare a fișierului csv având ca denumire implicită numele UAT-ului.

Structura fișierului csv va fi conformă cu modificările și completările Regulamentului privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru, publicate în Monitorul Oficial nr. 449 bis din 28 mai 2020.