Update Nou 12 iunie 2029 - Descarca ultima versiune de la www.topo.com.ro

Creat de TOPOCOM, Iun 13, 2020, 12:36 AM

« precedentul - următorul »

TOPOCOM

În cadrul noului update, aplicațiile TopoGraph7.0 și TopoGraph8.0 includ următoarele îmbunătățiri și eliminări de erori:

● Pentru realizarea anexei 1.44 - Tabel parcelar, comenzile [F17. Adaugare/Editare date parcela] și [F18. Creeaza Tabel Parcelar .xls] au fost  modificate după cum urmează:

După apelarea comenzii F17 și selectarea unei parcele (polilinie 2D închisă) din planul parcelar, caseta de dialog Adaugare/Editare date parcela va avea o formă nouă, simplificată, din care au fost eliminate câmpurile aferente construcțiilor, ca în imaginea următoare:

Nu poți vedea acest atașament.

După apelarea comenzii [F18. Creeaza Tabel Parcelar .xls] pentru selectarea parcelelor nu se va mai ține cont de numerele de ordine din tarla ale acestora. Indiferent de modul de selecție, programul va completa tabelul parcelar .xls în ordine crescătoare.

Totodată, anexa 1.44 - Tabel parcelar a fost adaptată corespunzător prevederilor Ordinului 700. Au fost eliminate coloanele aferente datelor pentru construcții (coloanele 12, 13 și 14) iar la subsolul tabelului parcelar se vor amplasa și textele suplimentare (președinte, OCPI recepție, întocmit, executant, data). Fișierul-model pentru tabelul parcelar este denumit 6.xls și este amplasat în subdirectorul UAT al programului (C:\TopoGraph7.0\UAT\6.xls respectiv C:\TopoGraph8.0\UAT\6.xls). De asemenea, în subdirectorul C:\TopoGraph8.0\Exemple programul conține fișierul-exemplu Plan Parcelar.dwg și tabelul parcelar aferent acestuia TabelParcelar.xls.

Nu poți vedea acest atașament.

● Începând cu noul update aplicația de cadastru sistematic TopoGraph8.0 înclude comanda nouă CSVAD. Această comandă poate fi apelată din lista derulantă a comenzilor suplimentare din caseta de dialog Cadastru, prin tastarea cuvântului CSVAD la promptul de comandă sau prin apelarea din ribbonul  Cadastru General.

Nu poți vedea acest atașament.

Noua comandă permite crearea unui fișier csv cu adresele administrative ale imobilelor din intravilanul unui sector cadastral. După apelarea comenzii programul va cerceta toate imobilele cu date asociate de pe layerul TERENURI și va afișa o casetă de dialog de forma:

Nu poți vedea acest atașament.

După alegerea unei opțiuni programul va afișa o casetă de salvare a fișierului csv având ca denumire implicită numele UAT-ului.

Structura fișierului csv va fi conformă cu modificările și completările Regulamentului privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru, publicate în Monitorul Oficial nr. 449 bis din 28 mai 2020.

Descarcati si testati GRATUIT timp de 30 zile pe un plan prestabilit TOATE functiile aplicatiei de la adresa https://www.topo.com.ro/aplicatii-topografie/topograph