Dec 07, 2021, 05:45 a.m.


Advertise Here

Update NOU mai 2019

Creat de TOPOCOM, Mai 14, 2019, 10:22 p.m.

« precedentul - următorul »

TOPOCOM

● Pentru aplicațiile TopoGraph7.1 și CADGen2.0 pentru cadastru sistematic, în cadrul comenzii [F22. Genereaza anexe cadastru] ce permite crearea în format Microsoft Excel a registrelor cadastrale, a opisului alfabetic și a fișelor de date ale imobilelor a fost introdusă opțiunea de selecție din desen a imobilelor pentru care se dorește generarea acestor livrabile. După apelarea comenzii, la promptul de comandă se va derula un dialog similar celui din cadrul comenzii [F25. Genereaza fisiere CGXML], respectiv:
>> Optiuni selectie imobile [Selecteaza imobile/Toate imobilele] <Toate>:
Prin utilizarea subopțiunii S vor putea fi selectate multiplu doar acele imobile pentru care se dorește generarea livrabilelor la un moment dat, iar subopțiunea T permite generarea livrabilelor pentru toate imobilele cu date asociate din sectorul cadastral;
● În cazul imobilelor cu construcții care au cărți funciare deschise, prin importul fișierelor CGXML cu ajutorul comenzii [F21. Adaugare/Editare date imobil], programul preia automat și identificatorul electronic existent al imobilului. Prin generarea fișierelor CGXML cu ajutorul comenzii F25, programul nu completa câmpul Identificator Electronic (coloana E2IDENTIFIER) din cadrul secțiunii <Building> aferentă fiecărei construcții. În cadrul noului update, a fost eliminată această eroare.

Intra, descarca si testeaza gratuit timp de 30 zile aplicatia de la www.topo.com.ro

You cannot see attachments on this board.