Update Nou Octombrie 2022 - Topograph 7.0 si 8.0

Creat de TOPOCOM, Oct 03, 2022, 10:48 PM

« precedentul - următorul »

TOPOCOM

Update Nou Lansat! Săptămâna aceasta am adus mai multe îmbunătățiri aplicațiilor noastre asa cum sunt descrise mai jos, pe scurt. În cadrul noului update, aplicațiile CADGen 3.0, TopoGraph7.0 și TopoGraph8.0 includ următoarele îmbunătățiri și eliminări de erori:

● Pentru aplicația de cadastru sistematic TopoGraph8.0 comanda [F24. Localizeaza imobil in plan] a fost modificată, prin adăugarea unui criteriu de localizare a imobilelor nou, respectiv toate imobilele care includ persoane de tipul NEIDENTIFICAT. Astfel, numărul total de criterii de localizare disponibile a ajuns la 34

● Pentru aplicația de cadastru sistematic TopoGraph8.0 comanda GRUP (Creeaza si administreaza grup imobile) a fost modificată, prin adăugarea în caseta de dialog Administrare grupuri imobile a unui buton nou, denumit Modifica numerele CADGEN grup.
Noul buton permite modificarea tuturor numerelor CADGEN ale imobilelor din grupul respectiv, la fel ca și în cazul aplicării comenzii MODIFCG (modifica numere CADGEN). Practic, după acționarea butonului nou, programul va afișa caseta de dialog pentru introducerea valorii întregi pozitive sau negative cu care se vor incrementa toate numerele CADGEN ale imobilelor din grupul selectat.

● Pentru aplicația de cadastru sistematic TopoGraph8.0 comanda IMPORTCG (Importa fisiere CGXML terenuri) a fost modificată. Noua casetă de dialog include o zonă denumită Info, în care sunt explicate condițiile de utilizare a comenzii IMPORTCG (respectiv, utilizarea exclusivă doar a fișierelor CGXML fără erori), și o zonă cu  butoane radio ce permit 3 tipuri de selecție a fișierelor CGXML: se pot selecta toate fișierele CGXML dintr-un director, se pot selecta fișiere CGXML multiple dintr-un director și se poate selecta un singur fișier CGXML.

● Pentru aplicația de cadastru sistematic TopoGraph8.0 instalată exclusiv sub AutoCAD, la generarea registrelor cadastrale cu comanda [F22 Genereaza anexe cadastru] a fost identificată o eroare de scriere a diacriticelor Ș și Ț în numele, prenumele și/sau denumirile persoanelor din tabelul 3. SARCINI / DEZMEMBRĂMINTE. Aceeași eroare a fost identificată și în cazul generării opisului alfabetic al titularilor, în rubrica adresei persoanelor (dar numai atunci când adresa persoanei includea și o descriere suplimentară). Începând cu noul update, aceste erori au fost eliminate.

● Pentru aplicația de cadastru sistematic TopoGraph8.0 a fost identificată o eroare de afișare a denumirilor generice pentru înscrierile în partea a 2-a, în caseta de dialog Adaugare/Editare Date Imobil din cadrul comenzii F21. Această eroare survenea doar atunci când, începând cu cea de-a doua înscriere era introdus un număr foarte mare de persoane sau de referințe. Începând cu noul update, această eroare a fost eliminată.

● Pentru aplicația de cadastru sistematic TopoGraph8.0 instalată exclusiv sub BricsCAD V21 sau versiuni anterioare, la prima utilizare a comenzii F21 s-a identificat o eroare la afișarea casetei de dialog Adaugare/Editare Date Imobil. Începând cu noul update, această eroare a fost eliminată.

● Pentru aplicația de topografie inginerească și cadastru sporadic TopoGraph7.0, comanda [E4. Profil longitudinal canalizare] a fost modificată. Astfel, începând cu noul update, la construirea profilului longitudinal al traseului de canalizare se pot introduce de-acum valori diferite pentru diametrele caminelor dispuse pe traseu.


Mai multe informatii puteti vedea la https://www.topo.com.ro/noutati/update-uri-topograph sau https://www.topo.com.ro/noutati/update-uri-cadgen

#Topocom #aplicatiaTopograph #CADGen #topografie #cadastru