Productivitatea proceselor de prelucrare a datelor culese de pe teren

Creat de TOPOCOM, Aug 09, 2021, 08:44 AM

« precedentul - următorul »

TOPOCOM

Lucrezi în domeniul cadastrului, topografiei sau al ingineriei civile? Ai nevoie urgentă de aplicații utile  care să îți ușureze munca și să-ti facă activitatea mai simplă ? Noi, cei de la TOPOCOM, venim în ajutorul tău, oferindu-ți cele mai bune soluții! Un profesionist alege pentru afacerea lui varianta potrivită, așa că în cele ce urmează își oferim câteva detalii și argumente despre câteva aplicații deosebit de utile și necesare pentru activitatea ta.  Dacă te-ai săturat să folosești mai multe aplicații ca să îți desfășori activitatea cum trebuie și pentru a obtine un rezultat final și proiectul incheiat rapid, avem o veste bună pentru tine.
Productivitatea proceselor, la nivel optim
Aplicațiile TOPOCOM facilitează operarea simplă și eficientă a datelor culese de pe teren de către topografi și prin care procesele se desfășoară printr-un număr minim de pași, fără a introduce date redundante. Suportul constant și continuu în dezvoltarea aplicațiilor Topograph și CADGen din partea echipei TOPOCOM au susținut dezvoltarea intensivă și extensivă a profesionistilor topografi din Romania și a modului in care acestia isi desfasoara activitatea de zi cu zi.
Prima aplicație despre care vrem să îți vorbim este Topograph, aceasta fiind special optimizată pentru industria topografiei din țara noastră. Ce este important de știut despre Topograph? Că aceasta a fost creată de TOPOCOM și că poate eficientiza și simplifica funcțiile din mediul CAD. A fost concepută special pentru a întruni și acoperi toate nevoile din activitatea unui topograf, adică special pentru tine. Știm cât de dificil este să lucrezi în fiecare zi, să trebuiască să culegi datele de pe teren sau să realizezi diferite operațiuni mai mult sau mai puțin complicate. De aceea, Topograph este cea mai bună aplicație din domeniul ingineriei civile și cadastrului pe care o poți utiliza cu încredere.
TopoGraph 8.0 este singura soluție software completă cu interfața in limba romană și la standarde de proiectare romanești, care iți rezolvă cu succes provocările legate de prelucrarea datelor culese pe teren, realizarea de rapoarte rapide, modele digitale de teren, produse grafice pentru topografie inginerească, cadastru sporadic și cadastru sistematic dar și o serie de facilități de configurare a elementelor desenate, utile pentru realizarea de planuri topografice sau cadastrale, a modelului tridimensional al terenului și a curbelor de nivel, calcularea volumelor de săpătură și umplutură.
Veștile bune nu se opresc însă aici. Fiind o aplicație realizată 100% de o firmă românească, acum este mai ușor de utilizat, datorită interfeței în limba română. Așa că nu trebuie să îți mai faci griji dacă nu stăpânești foarte bine limba engleză, ținând cont de faptul că multe aplicații necesită cunoașterea acestei limbi. Un avantaj major al Topograph este compatibilitatea cu AUTOCAD și BRICSCAD. În cele ce urmează, vrem să subliniem un aspect deosebit de important în ceea ce privește aplicațiile software. Acesta se referă la diferența dintre aplicațiile software cu licență de tip abonament  sau cu licență pe viață. Care ar fi avantajele sau dezavantajele prezente? Mai întâi, unele aplicații (cum este Topograph) îți oferă posibilitatea unei licențe pe viață; aceasta presupune că, după plata unei sume de bani, nu trebuie să îți mai faci griji legate de licența deținută. Dacă alegi o licență pe viață vei beneficia de o investiție pe termen lung și de economie de bani. Spre exemplu, este mai avantajos să plătești 700 de euro pentru o licență pentru o perioadă nedeterminată, față de 50 sau 70 de euro, cât ar putea costa un abonament lunar. Plătind un abonament lunar, vei plăti în timp mai mulți bani, iar asta nu este în avantajul tău. În schimb, plata unei licențe pe viață aduce cu sine un stres în minus. Ai plătit și te poți bucura de beneficiile aplicației software cât timp dorești, fără restricții.
Dacă tot vorbim de aspectele importante ale  aplicațiilor software, mai trebuie să menționăm ceva absolut esențial, dar pe care mulți oameni nu îl iau în considerare. Iar aici ne referim la licența plătită (originală) versus altă aplicație cu crack de pe internet (piratată). Chiar pare  mai ieftin si convenabil să optezi pentru aplicații pentru care nu plătești nimic, dar acest lucru poate implica numeroase dezavantaje. Când plătești pentru o licență software, ai parte de suport tehnic dar și de actualizări constante pentru aplicația achizitionată. Un alt element important este stabilitatea, deoarece o aplicație descărcată la intamplare de pe internet poate să conțină numeroase erori, alături de o mulțime de viruși periculoși. Iar o companie care se respectă nu își permite greșeli care costă bani și timp pierdut si mai ales să fie in ilegalitate din punct de vedere legal. În plus, cumpărând o licență, vei contribui la dezvoltarea software-ului, arătând în același timp și respect pentru munca celor care se ocupă de aceste aplicații.
Topograph vine la pachet cu o mulțime de avantaje pentru firma ta de topografie, iar printre acestea se numără: realizarea de rapoarte rapide, cadastru sistematic, cadastru sporadic, existența unui program care permite prelucrarea datelor culese pe teren și pentru calculul suprafeței unui teren, plus o mulțime de multe alte operațiuni.
O altă aplicație deosebit de utilă este CADGen: este o aplicatie pentru AutoCAD (versiunile 2002 – 2021) si BricsCAD Pro sau Platinum (versiunile V12 – V21) iar scopul principal al acesteia il reprezinta automatizarea procesului de creare a livrabilelor prevazute in specificatiile tehnice a lucrarilor sistematice de cadastru pe sectoare cadastrale in vederea inscrierii imobilelor in cartea funciara. Programul se adreseaza persoanelor fizice si juridice autorizate de OCPI/ANCPI si permite generarea rapoartelor (Registre cadastrale, Opis alfabetic, Fise de date ale imobilelor) si a fisierelor .cgxml, direct din desenul .dwg aferent sectorului cadastral.
Încă nu ești decis  dacă merită să achizitionezi Topograph? Te invităm să descarci gratuit și să testezi pentru 30 de zile toate funcțiile aplicației, fără restricții sau limitari și sa te convingi singur de asta. Noi te asigurăm că aceasta este o aplicație software care nu doar că îți va ușura munca pe care o desfășori în domeniul ingineriei civile, topografiei și cadastrului, dar te va și plasa în rândul profesioniștilor din Romania. Deoarece profesioniștii aleg doar servicii profesioniste, create special pentru ei!