Soluții Software Pentru AutoCAD & BricsCAD: Topograph 8.0

Creat de TOPOCOM, Iul 28, 2021, 10:33 AM

« precedentul - următorul »

TOPOCOM

Topograph 8.0 - Soluție CAD Compatibilă cu AutoCAD și BricsCAD

Atunci când vine vorba de utilizarea unei aplicații destinate topografiei, cadastrului și a ingineriei civile, special optimizată pentru piața din România, Topograph este alegerea perfectă. Acest articol îți va prezenta pe scurt tot ce trebuie să știi despre noua aplicație Topograph 8.0.
TOPOGRAPH LOGO.PNG
Ce este Topograph?
Topograph este o aplicație lansată de TopoCom România care vizează simplificarea și eficientizarea celor mai des folosite funcții din aplicațiile destinate CAD (Computer Aided Design). Aceasta este potrivită pentru întreg personalul care activează în domeniul cadastrului, topografiei și al ingineriei civila si a fost gandita si realizata 100% de catre dnul inginer Nicolae Manda din dorinta de a acoperi toate nevoile din activitatea unui topograf din Romania in ceea ce priveste fluxul de lucru de la culegerea datelor de pe teren si pana la predarea finala a unei lucrari. Avand experienta in spate a tinut cont de toate problemele care exista sau pot interveni in aceste procese si a alcatuit proceduri, algoritmi si functii de simplificare si optimizare a timpului de executie a lucrarilor efectuate de catre topografi si ingineri.
Avantaje Topograph
Există numeroase aspecte care plasează aplicația Topograph în topul celor mai bune aplicații CAD. Mai jos vei găsi o analiză succintă a câtorva dintre avantajele Topograph.
Interfață în Limba Română
Fiind o aplicație dezvoltată de o firmă al cărei sediu se află în România, Topograph permite utilizatorilor să aleagă limba română pentru interfața softului. Așadar, poate fi folosită cu ușurință chiar și de cei care nu au cunoștințe avansate de limba engleză, în special în domeniul terminologiei aferente aplicațiilor CAD.
Compatibilitate Extinsă
Compatibilitatea este unul din cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luăm în considerare atunci când alegem aplicațiile terțe pentru domeniul topografiei și al ingineriei civile. Toate sistemele trebuie să fie interoperabile, astfel încât să putem procesa fișierele direct in mediul CAD.
Vestea bună este că aplicația Topograph este 100% compatibilă atât cu AutoCAD, cât și cu BricsCAD. Te rugăm să reții că ai nevoie de o licență plătită a uneia dintre cele două aplicații notorii CAD. În cazul AutoCAD, sunt compatibile versiunile full engine 2002-2021 pentru Windows, iar în cazul BricsCAD, poți folosi oricare dintre versiunile V12 – V21 PRO sau Platinum.
Prețuri Accesibile
Întrucât prețul este unul dintre factorii care influențează decizia cumpărării unei aplicații CAD, venim în întâmpinarea viitorilor utilizatori cu o ofertă foarte avantajoasă. În funcție de nevoile tale profesionale sau activitatea desfașurată, poți alege oricare dintre pachetele disponibile pe site. Varianta TopoGraph 7.0 este destinată exclusiv pentru topografie inginerească și cadastru ordinul 700, iar versiunea completă TopoGraph 8.0 conține pe langă cele amintite și meniul complet pentru cadastru sistematic (CADGen 3.0). Pentru a vedea oferta actualizată, apasă pe link-ul următor: Preț Topograph 8.0.
Dacă deții o licență pentru una din versiunile anterioare de Topograph (7.1 sau mai vechi), atunci ia în considerare opțiunea de Upgrade la Topograph 8.0.
Materiale Auxiliare
Dată fiind multitudinea de funcții pe care Topograph o pune la dispoziția utilizatorilor, să înveți de unul singur modul de utilizare poate dura prea mult. Pentru a veni în sprijinul tău, ți-am pregătit un document care conține instrucțiuni simple, concise și exacte cu privire la modul de utilizare al tuturor funcțiilor Topograph. Acesta este în format PDF și poate fi accesat în mod gratuit folosind link-ul următor: Manual de Utilizare Topograph 8.0.
Dacă ești adeptul explicațiilor vizuale, atunci canalul nostru de YouTube este locul potrivit unde să înveți să folosești toate funcțiile Topograph. Pentru a vedea lista completă cu videoclipuri disponibile, apasă pe link-ul următor: Topograph 8.0 Instrucțiuni Video.
Actualizări Eficiente
Odată cu ultima actualizare a aplicației Topograph 8.0, am adăugat și eficientizat o mulțime de funcții noi care îți vor simplifica în mod cert activitatea. Poți afla mai multe despre ce presupun aceaste actualizări dar și listele complete cu toate modificările aduse aplicației de-a lungul timpului vizitând secțiunea de Update-uri sau făcând click pe link-ul următor: Update Topograph 8.0.
Încă nu te-ai decis?
Dacă nu ai luat o decizie cu privire la achiziționarea aplicației Topograph și consideri că ai nevoie de mai multe informații, noi suntem aici pentru tine. Te invităm să folosești secțiunea Contact pentru a lua legătura cu unul dintre operatorii noștri. Cu siguranță vei obține răspunsuri complete și corecte la toate întrebările tale.
TopoCom - Cumpără Topograph 8.0 pentru AutoCAD/BricsCAD
Acum că știi totul despre cea mai populară aplicație destinată profesioniștilor din domeniul topografiei, cadastrului sau al ingineriei civile, e timpul să faci primul pas. Vizitează secțiunea Comandă a site-ului nostru pentru a achiziționa o licență premium Topograph.