Advertise Here

Revocare Certificat de urbanism

Creat de Elena Elena, Mar 29, 2021, 05:53 p.m.

« precedentul - următorul »

Elena Elena

Buna ziua. Am cumparat de la fratele meu un teren intravilan dezmembrat din curtea lui pt a-mi construi o casuta. Terenul fratelui meu este o parcela dezmembrata pe baza de PUZ dintr-un teren mai mare.
Exista POT si CUT suplimentar pt a construi inca o casa. Terenul meu are deschidere la strada principala mai mare mai mare decat 12 m , suprafata totala si adancimea sunt mai mari decat cele minime   (prevazute de art 30 din Lege) pt a fi declarat construibil. Cu toate acestea primaria refuza emiterea unui certificat de urbanism pt a construi casa, pe motivul ca "provine dintr-un teren ce a fost dezmembrat ulterior conf.PUZ aprobat prin HCL". Subliniez ca in PUZ nu este nici o interdictie de dezmembrare ulterioara , am POT si CUT suplimentar pt inca o casa si terenul respecta art 30 alin 3 din Regulamentul General de Urbanism. Prin urmare consider ca terenul nu poate fi socotit neconstruibil. Ce pot face sa obtin certificat de urbanism pozitiv

Elena Elena

Citat din: Elena Elena din Mar 29, 2021, 05:53 p.m.Buna ziua. Am cumparat de la fratele meu un teren intravilan dezmembrat din curtea lui pt a-mi construi o casuta. Terenul fratelui meu este o parcela dezmembrata pe baza de PUZ dintr-un teren mai mare.
Exista POT si CUT suplimentar pt a construi inca o casa. Terenul meu are deschidere la strada principala mai mare mai mare decat 12 m , suprafata totala si adancimea sunt mai mari decat cele minime  (prevazute de art 30 din Lege) pt a fi declarat construibil. Cu toate acestea primaria refuza emiterea unui certificat de urbanism pt a construi casa, pe motivul ca "provine dintr-un teren ce a fost dezmembrat ulterior conf.PUZ aprobat prin HCL". Subliniez ca in PUZ nu este nici o interdictie de dezmembrare ulterioara , am POT si CUT suplimentar pt inca o casa si terenul respecta art 30 alin 3 din Regulamentul General de Urbanism. Prin urmare consider ca terenul nu poate fi socotit neconstruibil. Ce pot face sa obtin certificat de urbanism pozitiv?