Advertise Here

CADGen – aplicatie pentru cadastru sistematic

Creat de TOPOCOM, Iul 25, 2018, 12:29 a.m.

« precedentul - următorul »

TOPOCOM

CADGen2.0 este o aplicatie noua, care contine doar comenzile sectiunii Cadastru General din TopoGraph 7.1. Functiile sunt dispuse intr-un meniu derulant si o bara de instrumente si sunt ideale pentru activitatea in orice birou de cadastru, intreprindere individuala, persoana fizica si persoana juridica autorizata sa execute lucrari de cadastru.

Aplicatia se livreaza cu o cheie de protectie USB si este disponibila pentru versiunile AutoCAD (2002-2019) si BricsCAD V12 – V18 (versiunile Windows eng. Pro sau Platinum) si iti inlesneste printre altele si urmatoarele activitati: adaugare/editare date imobil, generare anexe cadastru, analiza geometrie imobile, genereaza fisiere CXGML, poliniii imobile CXGML, inspecteaza imobile in plan, import/export date persoane, editare date generale sector, caroiaj topografic, etc.
E bine de stiut ca aplicatia poate fi instalata pe oricate statii de lucru/laptopuri, insa va functiona doar pe cel in care este prezenta cheia HASP de protectie pe portul USB, aplicatia nefiind legata doar de un calculator si un serial number unic, fapt foarte apreciat de catre clientii nostri.

Te invitam asadar sa descarci si sa testezi GRATUIT aplicatia CADGen 2.0, sa vezi toate meniurile detaliate ale aplicatiei noastre si sa urmaresti diverse tutoriale video de la adresa https://topo.com.ro/cadgen/