Advertise Here

Lisp Civil 3D 2012 - creare legenda

Creat de geosilva, Oct 24, 2013, 07:56 PM

« precedentul - următorul »

geosilva

Suntem interesati de contractarea unui serviciu de realizare a unui lisp care sa ruleze in Civil 3D 2012 si care sa creeze o legenda in Model/Layout in care sa se insereze toate simbolurile utlizate (folosim simboluri ca Point styles) cu descrierea aferenta precum si tipurile de linii utilizate cu descrierea aferenta.

Asteptam solutii si eventual sugestii.

Multumim.

John Doe

Variabila "Point Style" e unica intr-un desen, nu am inteles cum o folositi voi. Sau folositi simboluri care seamana cu stilurile de reprezentare a punctelor?

geosilva

In Civil 3D se pot modifica atributele Point Style astfel incit forma punctului nu este neaparat acel x sau cerculet din Autocad ci se poate inlocui cu un block.
Astfel definim cite un point style pentru fiecare cod de punct (StLemn, StBet, Tel, etc...) iar in timpul procedurii de import puncte, utilizand Description Key Sets, in functie de codul din inventarul de coordonate punctul va apare in desen de o anumita forma, marime, culoare, atribute (nr/cota/cod, etc).

geosilva

Am gasit ceva pe un site, dar nu extrage atributele din Civil 3D din Cogo Point, dar din Acad cu simboluri introduse prin lisp le extrage. Poate se poate modifica dar eu nu stiu cum.

Am doua variante: legend.lsp (nu reusesc sa-l pornesc ) si Count V1-3, luate de pe site-ul http://www.cadtutor.net/forum/showthread.php?20411-Legend-Check-Box/page2" target="_blank">http://www.cadtutor.net/forum/showthrea ... -Box/page2


Count V1-3 extrage OK dar din block-uri, nu din COGO points.

legend.lsp - http://www.fileshare.ro/e29944324" target="_blank">http://www.fileshare.ro/e29944324
Count V1-3 http://www.fileshare.ro/e29944326" target="_blank">http://www.fileshare.ro/e29944326